Homeopathie bij cavia's, Martine Krouwel stelt zich voor.

Even voorstellen…

Mijn naam is Martine Krouwel en ik ben dierenhomeopaat in opleiding. In januari 2018 startte ik met het derde studiejaar en vanaf dat moment behandel ik dieren op locatie (onder supervisie van mijn opleiding). Al jaren hebben wij, naast ons hondje, het gezelschap van onze vrolijke cavia’s die me elke dag weer blij maken. Mijn streven is me te verdiepen in wat we met natuurlijke geneeswijzen kunnen bereiken bij deze schattige diertjes, om ze gezond en gelukkig te houden!

dierenhomeopaatmartinekrouwel@gmail.com


Wat is homeopathie?

Als dierenhomeopaat streef ik ernaar de oorzaak van een klacht te behandelen en hierdoor duurzaam te genezen. Homeopathie is een natuurlijke geneeswijze die het zelfherstellend vermogen stimuleert. Hierbij bekijk ik elk dier als individu (o.a. persoonlijkheid, erfelijkheid, omgeving en historie), want net als bij de mens is geen dier hetzelfde.

Wanneer homeopathie?

Homeopathie is bij cavia’s een geschikte geneeswijze bij bijvoorbeeld:
- Huidproblemen
- Verdriet/stress/angst
- Luchtwegklachten
- Ontstekingen
- Parasieten
- Wondbehandeling
- Naast reguliere geneeskunde; ondersteuning rondom narcose, herstel na een operatie

Naast cavia’s zijn uiteraard ook alle andere diersoorten welkom voor een behandeling.

Wat mij aanspreekt in homeopathie dat we bij elke patiënt de tijd nemen en de aandacht geven die het dier verdient; de behandeling is elke keer weer op maat gemaakt. Daarnaast worden de geneesmiddelen toegediend op een zachtaardige wijze (middels ruikflesjes) en heeft homeopathie een natuurlijke en krachtige werking.

dierenhomeopaatmartinekrouwel@gmail.comContact?

Wellicht heeft je cavia klachten die steeds terugkomen of wil je meer informatie over homeopathie voor dieren? Neem dan contact met mij op, dan spreken we het samen door.

Mijn contactgegevens zijn:

Tel: 06-51063899
Mail: dierenhomeopaatmartinekrouwel@gmail.com
Facebook: /dierenhomeopaatmartinekrouwel/
Ik ben werkzaam in het gebied: Zeeland - Brabant - Zuid Holland

Nieuwsbrief

Meldt je aan en ontvang maandelijks een kortingscode in je mailbox
Aanmelden
© 2013 - 2022 Cavia - alles wat je nodig hebt - de webwinkel van Caviaflat.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel