Win een Caviahuis van Caviaflat.nl

Win een caviahuis van Caviaflat.nl

 

Een omschrijving van het te winnen meubel:

De afmeting is 102 breeed, 171 hoog en 60 diep.  Een etage is geschikt voor 2 cavia's, er zit geen trappetje tussen de etages. Dus je kunt er mooi 2 koppels in huisvesten. De cavia etages zijn voorzien van een compleet glazen behuizing, welke is 'afgesloten' met uitneembaar plexiglas aan de voorzijde. Het plexiglas zit in geanodiseerd aluminium profielen, welke achter het hout zijn weggewerkt.

Het hout:

We maken onze meubels van unieke planken welke wij uit Turkije laten komen. Het zijn planken met een door en door natuurlijke vergrijzing. Het hout hoeft niet te worden afgewerkt omdat het niet met urine in aanraking komt. 

Bergruimte.

Het meubel is voorzien van 2 opbergvakken, een grote aan de onderzijde van het meubel, en 'het puntdakje'. Door de bergruimte onder de cavia etages heb je nog makkelijker contact met de cavia's, ze zitten als het ware op aaihoogte. Ook is het 'rugontlastend' als je niet plat op de grond hoeft voor de wekelijkse schoonmaakbeurt.

De wekelijkse schoonmaak:

Een meubel moet niet alleen mooi zijn, we moeten hem ook wekelijks reinigen dus dat moet ook een beetje gemakkelijk gaan. Dat gaat als volgt. Je haalt het plexiglas weg en je schept de etage leeg met een (stoffer en) blik. Hierna kun je met een sopje het glaswerk afnemen en de etage weer vullen.

Wil je ook kans maken op het meubel?

Dan like en deel: Het bericht en de pagina!

Succes!
Anne-marieke

 

Nieuwsbrief

Meldt je aan en ontvang maandelijks een kortingscode in je mailbox
Aanmelden
© 2013 - 2023 Cavia - alles wat je nodig hebt - de webwinkel van Caviaflat.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel