Samen maak je het verschil

En een cadeautje voor een goed doel! 

Van alle webwinkelorders (v.a. 20 euro) zetten wij vanaf 2 april, 1 euro per order opzij om aan een goed doel te besteden, op 1 mei bekijk ik welk bedrag er verzameld is. Het bedrag dat beschikbaar komt door het aantal orders van 2 t/m 30 april, zal Caviaflat.nl dan verdubbelen.

Terwijl ik aan het nadenken was over mogelijke goede doelen bedacht ik me ineens het volgende.

Ik wil het bedrag graag beschikbaar stellen voor een zieke cavia waarvan de eigenaar financieel niet draagkrachtig (genoeg) is om de behandeling te bekostigen. Het bedrag zal dan beschikbaar worden gesteld om (een gedeelte van) de rekening mee te kunnen betalen. Toen was ik nog verder hoe, wie, wat aan het bedenken. Ik kwam dichtbij huis uit. Een aantal bekenden van ons zijn ten einde raad bij Eva Stoffels terecht gekomen. Hierbij was veel verdriet maar ook opluchting gemoeid omdat ze blij waren dat ze waren geholpen.

Ik heb daarom Eva Stoffels benaderd en mijn plan aan haar voorgelegd. En ze kon zich hierin vinden!

Ik kan alleen maar uitspreken dat ik hoop dat we samen veel op kunnen brengen zodat het daar terecht komt waar het op enig moment nodig is. En er een cavia kan worden geholpen.

Ik zet hiervan ook een berichtje op Facebook met bovenstaande foto. Deze komt op de FB van Caviaflat.nl en die van alleswatjenodighebtvoorjecavia.nl te staan. Je helpt enorm als je één van deze berichten wilt delen. Als bedrijfspagina is het steeds moeilijker om het bereik te vergroten. En zo maken we samen het verschil!

Alvast bedankt!!!

Nieuwsbrief

Meldt je aan en ontvang maandelijks een kortingscode in je mailbox
Aanmelden
© 2013 - 2021 Cavia - alles wat je nodig hebt - de webwinkel van Caviaflat.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel