BedXcel een perfect alternatief voor zaagsel

Onze huisdieren

In Nederland zijn we gek op huisdieren, vaak maken ze deel uit van ons huishouden of gezin en we genieten erg van ze. Omdat ze ons hun onvoorwaardelijke liefde geven, gunnen wij ze de allerbeste verzorging en natuurlijk de allerbeste producten.

Toch is het houden van huisdieren niet altijd even gemakkelijk, zeker niet als je een stofallergie hebt. In Nederland is zaagsel het meest bekende product. Stof voor het huisdier, stof in de woonkamer en je gaat er vaak zelf ook nog eens van niezen. Speciaal hiervoor hebben wij stofvrije of stofarme producten bij elkaar gezocht, te beginnen met de Bodembedekking.

Waarom BedXcel?

  • BedXcel is een stofvrije bodembedekking en daarmee een heel gezond alternatief voor zaagsel
  • BedXcel is gemaakt van kleine stukjes karton die in kleine vierkantjes zijn gesneden.
  • Door deze kleine vorm rollen de keutels naar beneden waardoor het aangezicht schoner blijft
  • BedXcel houd het vocht en de geur goed vast

Voor welke dieren geschikt

In het bijzonder is BedXcel geschikt voor de rat, die sowieso erg gebaat is voor een stofvrije omgeving vanwege zijn gevoelige luchtwegen.

Verder wordt BedXcel heel vaak gebruikt voor Cavia's, Konijnen, hamsters, Parkieten, Papagaaien, slangen, sommige mensen gebruiken het in een kattenbak  

Gerbils vinden BedXcel ook erg leuk en hebben er een leuke bezigheid aan om er BedXcelzand van te maken.

Gebruik

Strooi een laag BedXcel van zo'n 5 cm in het hok, gebruik hieronder geen krant, aangezien een krant erg snel gaat ruiken.

Verbruik

BedXcel is zeer zuinig in gebruik. Voorbeeld: Met 1 baal BedXcel van 20 kg en 2 cavia's in een standaard kooi doe je ongeveer zo'n 3-4 maanden.!!! Het verbruik van BedXcel bij de Skinny cavia's is wat meer, door het ontbreken van de vacht eet en drinkt een Skinny wat meer. En wat er in gaat komt er ook weer uit!! BedXcel is verkrijgbaar in een kleinverpakking van 45 ltr (ongeveer 4 kg) en een grootverpakking van 20 kg.

 

Nieuwsbrief

Meldt je aan en ontvang maandelijks een kortingscode in je mailbox
Aanmelden
© 2013 - 2021 Cavia - alles wat je nodig hebt - de webwinkel van Caviaflat.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel