Bezorgkosten

Bezorgen van pakketten en de kosten daarvan.

Een groot voordeel van een webwinkel is dat je op gemak, lekker vanuit je stoel of vanachter je pc je bestelling kunt doen. Niets te maken met openingstijden, want de webwinkel, die is altijd open.

Een groot voordeel van onze webwinkel is dat we makkelijk bereikbaar zijn om je van alle extra informatie te voorzien. We zijn ervaringsdeskundigen als het om de cavia gaat. Oké we zijn niet de hele dag bereikbaar maar proberen altijd zo snel mogelijk te reageren.

Bezorgkosten Nederland

  • € 6,95 verzending binnen Nederland, vanaf € 45 euro gratis verzending (BedXcel en Caviakorrel 20 kg telllen hierin niet mee.
  • € 6.95 afhalen Post NL locatie, vanaf € 45 euro gratis verzending (BedXcel en Caviakorrel 20 kg telllen hierin niet mee. 

Bezorgkosten België

€ 10 euro per pakket, gratis bezorgen vanaf 100 euro.

 

Post NL

Wij laten onze pakketten bezorgen via Post NL, dit doen we bewust omdat Post NL ook op zaterdag bij de klanten bezorgd en we weten dat u dat gemakkelijk vind.

Pak-je-gemak

Via Post NL is het ook mogelijk om van Pak-je-gemak gebruik te maken, dit houdt in dat u uw pakket op een door u gewenste locatie kunt afhalen. Ook bij Pak-je-gemak ontvangt u van ons een mail met de Track & Trace code.  U krijgt een berichtje als het pakket voor u klaar ligt, u dient wel altijd een geldig legitimatiebewijs mee te nemen.

Track & Trace

Nadat uw pakket is verzonden ontvangt u van ons een bevestigingsmail met daarin een Track & Trace code, met deze code kunt u uw pakket volgen. “s morgens kunt u op de site zien hoe laat de bezorger ongeveer bij u zal zijn, zo hoeft u niet de hele dag te wachten.

 

 

 

 

 

 

Nieuwsbrief

Meldt je aan en ontvang maandelijks een kortingscode in je mailbox
Aanmelden

Nu in de actie!

© 2013 - 2020 Cavia - alles wat je nodig hebt - de webwinkel van Caviaflat.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel
Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie Accepteren