Navigatie

Bezorgkosten

Bezorgen van pakketten en de kosten daarvan.

Een groot voordeel van een webwinkel is dat je op gemak, lekker vanuit je stoel of vanachter je pc je bestelling kunt doen. Niets te maken met openingstijden, want de webwinkel, die is altijd open.

Een groot voordeel van onze webwinkel is dat we makkelijk bereikbaar zijn om je van alle extra informatie te voorzien. We zijn ervaringsdeskundigen als het om de cavia gaat. Oké we zijn niet de hele dag bereikbaar maar proberen altijd zo snel mogelijk te reageren.

Toch heeft een webwinkel ook een nadeel en dat is dat je te maken krijgt met bezorgen. Kijk, gratis bezorgen klinkt natuurlijk ideaal maar bestaat niet. De bezorgkosten moeten altijd worden betaald. Of het wordt in de prijs verwerkt of het wordt apart berekend, bij ons is dit laatste het geval.

Dan hebben wij nog een extra ‘onhandigheidje’, onze producten zijn vaak zwaar of juist heel licht waardoor het volume vaak groot is. Niet altijd even handig voor een pakket. We zijn ons hier van bewust en blijven nadenken over een zo goed mogelijke oplossing.

Op dit moment hebben we voor NL de volgende bezorgtarieven:

  • € 6,95 dan wordt het pakket binnen 1-2 dagen verzonden
  • € 4,95 dan wordt het pakket binnen 4 dagen verzonden

Post NL

Wij laten onze pakketten bezorgen via Post NL, dit doen we bewust omdat Post NL ook op zaterdag bij de klanten bezorgd en we weten dat u dat gemakkelijk vind.

Pak-je-gemak

Via Post NL is het ook mogelijk om van Pak-je-gemak gebruik te maken, dit houdt in dat u uw pakket op een door u gewenste locatie kunt afhalen. Ook bij Pak-je-gemak ontvangt u van ons een mail met de Track & Trace code.  U krijgt een berichtje als het pakket voor u klaar ligt, u dient wel altijd een geldig legitimatiebewijs mee te nemen.

Track & Trace

Nadat uw pakket is verzonden ontvangt u van ons een bevestigingsmail met daarin een Track & Trace code, met deze code kunt u uw pakket volgen. “s morgens kunt u op de site zien hoe laat de bezorger ongeveer bij u zal zijn, zo hoeft u niet de hele dag te wachten.

Mocht u nog een wijziging willen aanbrengen nadat wij het pakket hebben verzonden, dan kunt u via onderstaande link dit regelen.

 https://www.postnl.nl/zakelijke-oplossingen/ontvangen/bezorging-pakketten/

U kunt ook via de playstore de Post NL app downloaden.

 

Meerdere pakketten

Aan de hand van het gewicht van uw bestelling berekent de webwinkel de verzendkosten uit. De producten met meer volume dan gewicht, ‘wegen’ voor het systeem vaak meer, anders zouden pakketten te groot en onhandelbaar worden.

We hebben op deze berekening geen invloed en soms blijkt dat wij de bestelling in één pakket kunnen verzenden. U ontvangt dan van ons een mail met een kortingscode zodat u bij een volgende bestelling 1 pakket minder betaald.

O ja, en al gaan de pakketten naar één adres, Post NL rekent per pakket en helaas niet per adres.

Heeft u nog vragen over de verzendkosten stuur dan een mail naar info@caviaflat.nl

 

 

 

 

Nieuwsbrief

Meldt je aan en ontvang maandelijks een kortingscode in je mailbox
Aanmelden

Nu in de actie!

© 2013 - 2019 Cavia - alles wat je nodig hebt - de webwinkel van Caviaflat.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel
Deze website maakt gebruik van cookies. Accepteren Meer informatie