Veel gestelde vragen

Ik heb iets gezien wat niet op de website staat. Kan ik deze bij jullie bestellen?
Deze webwinkel wordt voor en door u gemaakt. Kunt u een artikel niet vinden, stuur dan een mail met daarin het artikel dat u graag toegevoegd ziet.Wij gaan dan kijken of we het artikel voor u in kunnen kopen. Stuur uw mail naar info@caviaflat.nl

Het artikel op de website is niet meer voorradig. Kan ik deze toch bestellen?
Omdat ons assortiment regelmatig wijzigt, worden niet alle verkochte artikelen opnieuw bevoorraad. Wij proberen de klant zoveel mogelijk op de hoogte te houden, door bijvoorbeeld een vermelding van "tijdelijk uitverkocht". U als klant kunt contact met ons opnemen, zodat wij de mogelijkheden kunnen bekijken.

Ik probeer meerdere aantallen van een artikel te bestellen, maar dit lukt niet.
Waarschijnlijk is het aantal dat u wilt bestellen niet voldoende op voorraad. Graag willen wij u verzoeken contact met ons op te nemen, wij kunnen de mogelijkheden voor u bekijken.

Ik heb een fout gemaakt bij mijn bestelling, wat kan ik doen?
Indien u per abuis een foutieve bestelling heeft gedaan, vragen wij u zo spoedig mogelijk contact met ons op te nemen. Wij zullen de bestelling, indien mogelijk, aanpassen. Mocht u teveel betaald hebben, dan zullen wij het teveel betaalde bedrag zo spoedig mogelijk terug storten. Mocht u niet voldoende hebben betaald, dan vragen wij u het resterende bedrag aan ons over te maken. Zodra wij het bedrag ontvangen hebben, zullen wij uw bestelling versturen. Mocht u nog een artikel aan de bestelling toe willen voegen, dan willen wij vragen dit aan ons te mailen. Wij zullen uw bestelling dan aanpasssen.

Hoe weet ik dat mijn bestelling goed is gegaan?
Nadat u besteld heeft, krijgt u hiervan een bevestiging via email. Wij vragen u deze goed te controleren en eventuele fouten / wijzigingen zo spoedig mogelijk aan ons door te geven. Zodra de betaling en verzending is gebeurd, krijgt u hiervan ook een bericht.

Kan ik de bestelling ook op een ander adres af laten leveren?
Zodra u na uw bestelling uw gegevens invult, kunt u een ander aflever adres opgeven. Bij opmerkingen kunt u eventueel aangeven naar welk adres de factuur gestuurd kan worden.

Hoe hoog zijn de verzendkosten?
Voor een uitgebreide uitleg over de verzendkosten verwijzen wij u naar de aparte pagina bezorgkosten

Hoe lang is de levertijd van mijn bestelling?
Meer hierover vind u onder de pagina bezorgkosten

Betalen via uw internetkassa. Is dit wel veilig?
Wij maken gebruik van de beveiligde internetkassa van Multisafepay. Wilt u meer lezen over betalen via de internetkassa klik dan hier

Mijn artikel valt toch tegen. Wat nu?
Volgens de wet "verkoop op afstand" heeft u recht op 14 dagen bedenktijd, ingaande op de dag van levering. U kunt het artikel aan ons retourneren, onbeschadigd in de originele verpakking. Meer hierover leest u op het tabblad retoureneren.

Waarom zou ik mij aanmelden voor de nieuwsbrief?
Speciaal voor onze nieuwsbrief lezers hebben wij leuke aanbiedingen en mooie kortingen en u bent als eerste op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen. U hoeft niet bang te zijn dat u elke week een nieuwsbrief ontvangt. Wij gaan hier zeer kritisch mee om. Bovendien kunt u zich ieder moment gemakkelijk afmelden.

Kan ik mijn pakket ook bij u ophalen?
Nee, het is niet mogelijk om uw bestelling bij ons af te halen.

 


 

Nieuwsbrief

Meldt je aan en ontvang maandelijks een kortingscode in je mailbox
Aanmelden
© 2013 - 2021 Cavia - alles wat je nodig hebt - de webwinkel van Caviaflat.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel