Bestelprocedure

 

Klantenaccount

U kunt bij ons bestellen en afrekenen mét of zonder account. Met een eigen account worden uw adresgegevens opgeslagen zodat u bij toekomstige orders niet alle informatie opnieuw in hoeft te voeren. Ook kunt u met een account uw bestelgeschiedenis inzien.

U kunt hierna gewoon beginnen met uw bestelling, de verzendkosten worden automatisch door het systeem berekend. U hoeft geen account aan te maken om de verzendkosten te zien, ook zonder account worden deze prijzen getoond. Eerlijk en transparant dus.

Orderbevestiging

Na het plaatsen van uw bestelling ontvangt u van ons direct een orderbevestiging per e-mail met daarin een overzicht van de bestelde artikelen, het bestelnummer en het afleveradres. Wanneer de gegevens in de orderbevestiging onjuist zijn, dan kunt u ons hierover per e-mail een bericht sturen.

Uitverkocht

Het kan voorkomen dat een product is uitverkocht of gelijktijdig door iemand anders is besteld. In voorkomende gevallen zullen wij u per e-mail berichten of het artikel na te leveren is en op welke termijn. 

Doorgaans ontvangt u 3 e-mails van ons
1.orderbevestiging 2. uw bestelling is ontvangen 3. uw bestelling is verzonden

Nieuwsbrief

Meldt je aan en ontvang maandelijks een kortingscode in je mailbox
Aanmelden

Nu in de actie!

© 2013 - 2021 Cavia - alles wat je nodig hebt - de webwinkel van Caviaflat.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel