HayPigs!® Cavy Cannonball™ - Tilting Tunnel | bewegende tunnel

Vorige Artikel 3 van 13 Volgende
€ 13,50 (inclusief 21% btw)

Je hoeft niet bang te zijn dat met dit stuk cavia speelgoed, je cavia wordt gelanceerd. Wel zal het hem uitdagen, verveling tegen gaan en ze er nog eens heel cool uit laten zien. 

De tunnel is 100% eetbaar en dat is goed nieuws aangezien een cavia nog wel eens ergens leker aan knabbelt. De ADHD caaf zal met plezier door de tunnel heen banjeren, terwijl de 'diva' er misschien liever een middagdutje in doet, grote kans dat er aan de achterkant een paar lekkere caviabillen uit de tunnel hangen. 

Je kunt de tunnel in het midden van de tunnel lekker hooi verstoppen. Zou wel grappig zijn als het hooi van 2 kanten heen en weer wordt getrokken.

Let op: dit product bevat één eetbare tunnel, het is mogelijk om via het keuze menu een of 2 extra tunnels mee te bestellen

 

  • Onderdeel van het HAYPIGS® GUINEA PIG CIRCUS thema

  • Stimuleert je cavia, tot spelen, actie en afleiding

  • Gemaakt van diervriendelijk polypropylene plastic and eetbaar diervriendelijk karton.

  • Tunnel diameter 120mm. Lengte 215mm, totale hoogte145mm

  • Ook geschikt voor chinchilla's degu's, fretjes en ratjes.

 

Montage instructie

1. Druk de drie plastic componenten in elkaar om de basis van het kanon te vormen. Zorg ervoor dat ze goed op hun plaats klikken.

2. Lijn de kanonslang uit met de kleine gaatjes aan beide kanten en duw hem naar beneden tussen de armen van de kanonbasis. Laat de kleine pinnen in elke arm in de gaten in de kanonslang steken.

MOEDIG ZE AAN! 

Waarom geeft u uw cavia's geen extra prikkel om te komen kijken? De kanonstunnel is perfect voor het verbergen van smakelijke lekkernijen zoals hooi en kruiden. Kijk hoe een paar caafjes heen en weer hupsen om de lekkerste stukjes te krijgen!

 

GEEF HEN TIJD!

Verwacht niet dat je cavia's meteen met de HayPigs! ® Cavy Cannonball ™ gaan spelen, ze hebben tijd nodig om het uit te zoeken, zeker weten dat het geen roofdier is en misschien eerst even knabbelen! De meeste cavia's zijn van nature erg nieuwsgierig, dus maak je geen zorgen, het zal niet lang duren voordat ze komen snuffelen!

 

Nieuwsbrief

Meldt je aan en ontvang maandelijks een kortingscode in je mailbox
Aanmelden

Nu in de actie!

© 2013 - 2020 Cavia - alles wat je nodig hebt - de webwinkel van Caviaflat.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel
Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie Accepteren