Navigatie
Vorige Artikel 4 van 8 Volgende

Gedroogde kruiden | Kaatjes Aristocaafjesmix

€ 3,95 (inclusief 21% BTW)
Aantal

Kaatjes Aristocaafjesmix voor cavia's, konijnen en andere knaagdieren

 

Een aantal jaar geleden woonden er bij Kaatje een groepje cavia’s, dit waren niet zo maar gewone cavia’s  maar heuse ‘Aristocaafjes’.  Deze Aristocaafjes hielden hun dagelijkse belevenissen bij in een blog. Regelmatig rolde de tranen over mijn wangen bij het lezen van hun verhalen. Wil jij hier ook meer over lezen surf dan eens naar www.caafjes.nl.  Deze Aristocaafjes hadden hun eigen kruidenmix, die dan natuurlijk de naam ‘Kaatjes Aristocaafjesmix’ kreeg.

Omdat Caviaflat.nl een jubileumjaar heeft vonden we het tijd voor een nieuwe receptuur en dit is hem dan geworden. De Aristocaafjesmix is verkrijgbaar in 3 formaten, 75 gram, 200 gram en 400 gram.

Aristocaafjesmix bevat uitsluitend mooie bloemen, kruiden en bladeren en kan dagelijks aangeboden worden als aanvulling op het menu.

Dagelijkse voeding cavia:

Hooi is het hoofdvoer van de cavia, dit mogen ze ook onbeperkt hebben. Hooi is noodzakelijk voor het proces van mond tot ……….. en voor het slijten van de kiezen. Een cavia eet de hele dag en het hooi zorgt ervoor dat de spijsvertering netjes in beweging blijft.

De vitamines en mineralen halen ze uit een goede caviakorrel, zoals de ‘Caviakorrel van Caviaflat.nl’. Deze korrel is tot stand gekomen na het maken van een recept vanuit onze wens en de ervaring van een goede voedingsdeskundige. Aan deze korrel zit 3000 vit. C toegevoegd, hier blijft genoeg van over voor de dagelijkse behoefte van de cavia. Ook hebben we Johannesbrood toegevoegd waardoor het brokje een goede acceptatiegrens heeft voor de cavia. Dagelijks 30-50 gram brok per cavia, afhankelijk van de bouw, leeftijd en activiteiten van het dier.

Nieuwsbrief

Meldt je aan en ontvang maandelijks een kortingscode in je mailbox
Aanmelden

Nu in de actie!

© 2013 - 2019 Cavia - alles wat je nodig hebt - de webwinkel van Caviaflat.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel
Deze website maakt gebruik van cookies. Accepteren Meer informatie