Met Groene Haver

Knabbelmuesli | v.a. 1000 gram

Vorige Artikel 4 van 6 Volgende
€ 2,50 (inclusief btw)

De Muesli van Caviaflat.nl, voor Cavia's, Konijnen en overige knaagdieren

 

Muesli is een bekend lekkernij voor konijnen en andere knaagdieren. Je kunt dit een aantal keren in de week als bijvoeding aanbieden. Let op! Voor konijnen kan het als volledig voer beschouwt worden voor Cavia’s echter niet. Het bevat voor hen geen vitamine c en is alleen als een smakelijke bijvoeding te gebruiken.

De muesli bevat o.a. diverse granen, johannesbrood, pre alpin aspero

De vezelrijke Muesli van Caviaflat.nl is verkrijgbaar in: 500 gram, 1000 gram en 2500 gram

Dagelijkse voeding cavia:

Hooi is het hoofdvoer van de cavia, dit mogen ze ook onbeperkt hebben. Hooi is noodzakelijk voor het proces van mond tot ……….. en voor het slijten van de kiezen. Een cavia eet de hele dag en het hooi zorgt ervoor dat de spijsvertering netjes in beweging blijft.

De vitamines en mineralen halen ze uit een goede caviakorrel, zoals de ‘Caviakorrel van Caviaflat.nl’. Deze korrel is tot stand gekomen na het maken van een recept vanuit onze wens en de ervaring van een goede voedingsdeskundige. Aan deze korrel zit 3000 vit. C toegevoegd, hier blijft genoeg van over voor de dagelijkse behoefte van de cavia. Ook hebben we Johannesbrood toegevoegd waardoor het brokje een goede acceptatiegrens heeft voor de cavia. Dagelijks 30-50 gram brok per cavia, afhankelijk van de bouw, leeftijd en activiteiten van het dier.

Nieuwsbrief

Meldt je aan en ontvang maandelijks een kortingscode in je mailbox
Aanmelden
© 2013 - 2021 Cavia - alles wat je nodig hebt - de webwinkel van Caviaflat.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel